Simić: Pucanje na građane Srbije slika politike Kurtija i Osmani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2023, 11:45

Simić: Pucanje na građane Srbije slika politike Kurtija i Osmani

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je danas da je pucanje na građane Srbije od strane albanskih specijalaca, pa čak i na dete od 11 godina, slika politike Aljbina Kurtija i Vjose Osmani prema Srbima.

"Ovo je slika koja najbolje opisuje koliko režim Aljbina Kurtija i Vjose Osmanija želi da vrati region u 90-te", napisao je Simić na Tviteru, uz fotografije ranjenih Srba, među njima i dece, na koje su pucali pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije.

"Pucanje na građane Srbije od strane albanskih specijalaca, pa čak i na dete od 11 godina, slika je vaše politike prema Srbima", naveo je Simić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.