Sicilija: Uhapšeno 25 mafijaša među kojima i žena bos

Izvor: Večernje novosti, 05.Dec.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sicilija: Uhapšeno 25 mafijaša među kojima i žena bos

Italijanska policija uhapsila na Siciliji 25 osumnjičenih pripadnika mafije, među kojima je i Marianđela di Trapani, supruga mafijaškog bosa koja je preuzela njegove poslove dok se on nalazi u zatvoru Italijanska policija uhapsila je danas u Palermu na Siciliji 25 osumnjičenih pripadnika mafije, među kojima je i Marianđela di Trapani, supruga mafijaškog bosa koja je preuzela njegove poslove dok se on nalazi u zatvoru. U hapšenju članova klanova San Lorenco i Resutana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koje je izvedena rano jutros, učestvovalo je više od 200 policajaca sa dva helikoptera i pet pasa tragača. Optužbe uklučuju ubistva, iznudu, prodaju ukradene robe i vandalizam. Pročitajte još: UMRO VOĐA "KOZE NOSTRE": Odlazak "šefa svih šefova" Policija je na osnovu prisluškivanih razgovora, uspela da rekonstruiše teritorijalne podele u gradu i internu unutrašnju borbu, u kojoj je Di Trapani postala moćna figura u klanu Resutana u Palermu. Njen muž Salvatore nalazi se u zatvoru zbog ubistva, navodi Rojters i ističe da je primetno da su supruge uhapšenih bosova, počele da preuzimaju njihove poslove i veću ulogu. Policija navodi da je ona prenosila muževljeve poruke članovima klana i organizovala mesečne isplate porodicama uhapšenih mafijaša. Pročitajte još: LAŽNA ERUPCIJA: Italijanska mafija podmetnula požar na Vezuvu i oterala turiste? U ime svog muža određivala je i ko će voditi "porodični" posao ili ko će biti "vršilac dužnost bosa".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAPŠENJE NA SICILIJI: 25 mafijaša iza rešetaka, među njima i ŽENA BOS!

Izvor: RTV Pink, 06.Dec.2017, 11:44

Italijanska policija uhapsila je danas u Palermu na Siciliji 25 osumnjičenih pripadnika mafije, među kojima je i Marianđela di Trapani, supruga mafijaškog bosa koja je preuzela njegove poslove dok se on nalazi u zatvoru.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.