Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2023, 13:22

Si: Kina voljna da razvija strateško partnerstvo s Južnom Korejom

Kina je voljna da sarađuje sa Južnom Korejom na promovisanju i razvijanju strateškog partnerstva u skladu sa aktuelnim trenutkom, rekao je kineski predsednik Si Đinping tokom današnje posete premijera Južne Koreje, preneli su državni mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Si: Kina voljna da razvija strateško partnerstvo s Južnom Korejom

Izvor: B92, 23.Sep.2023

Kina je voljna da sarađuje sa Južnom Korejom na razvijanju strateškog partnerstva u skladu sa aktuelnim trenutkom, rekao je kineski predsednik Si Đinping...Predsednik Si se susreo sa južnokorejskim premijerom Han Duk-soom u gradu Hangdžu na istoku Kine, uoči otvaranja Azijskih igara, prenosi Rojters...Si...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.