Severna Koreja uništava lokaciju za nuklearne probe

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Koreja uništava lokaciju za nuklearne probe

Severna Koreja je zakazala uništenje lokacije za nuklearne probe između 23. i 25. maja, zavisno od vremenskih uslova, javili su državni mediji.

Severnokorejska novinska agencija KCNA navodi da će uništenje lokacije obuhvatati urušavanje svih tunela sa eksplozijama, blokiranje ulaza i uklanjanje svih posmatračkih postrojenja, istraživačkih i bezbednosnih položaja.

Novinari iz svih zemalja, uključujući SAD i Južnu Koreju, biće pozvani da izveštavaju o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << događaju.

Predsednik Južne Koreje Mun Džae In sastao se krajem prošlog meseca sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom i sa njim se dogovorio da obe strane rade na denuklearizaciji poluostrva i sklapanju mirovnog sporazuma o okončanju Korejskog rata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sjeverna Koreja uništava lokaciju za nuklearne probe

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2018

PJONGJANG - Sjeverna Koreja je zakazala uništenje lokacije za nuklearne probe između 23. i 25. maja zavisno od vremenskih uslova, javili su danas državni mediji...Sjevernokorejska novinska agencija KCNA navodi da će uništenje lokacije obuhvatati urušavanje svih tunela sa eksplozijama, blokiranje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.