Sestre radile u menzi i ukrale pola miliona dolara?

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre radile u menzi i ukrale pola miliona dolara?

Dve sestre, koje su radile u školskim menzama u Konektikatu, optužene su da su tokom proteklih pet godina ukrale gotovo pola miliona dolara iz škola u kojima su radile.

Policija navodi da su se Džoan Paskareli (61) i Meri Vilson (67) predale, nakon što je izdat nalog za njihovo hapšenje.

Njih dve su optužene za krađu i prevaru i terete se da su od 2012. do 2017. godine ukrale ukupno 478.588 dolara iz dve srednje škole u kojima su radile.

Lunch ladies >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << are accused of stealing nearly half a million dollars from school cafeterias in New Canaan. https://t.co/o4VPTxPrhu #NBCCT pic.twitter.com/qHqci1M56F

I dok iz škola nisu imali komentar, advokat Vilsonove je za američku agenciju AP rekao da je ona nevina i da neće dozvoliti da bude "žrtveni jarac".

Sestre su puštene iz zatvora nakon što su platile kauciju od po 50.000 dolara, a pred sudiju izlaze krajem avgusta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.