Šestoro dece stradalo u eksploziji u Pakistanu

Izvor: RTS, 25.Jun.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro dece stradalo u eksploziji u Pakistanu

Šestoro dece ubijeno je u eksploziji naprave koja je ličila na igračku u selu na severozapadu Pakistana.
"Četvoro dece umrlo je na licu mesta, jedno na putu za bolnicu i jedno u bolnici", rekao je rođak jednog od dvoje ranjenih dečaka Muhamed Umer.
Najmanje 31 osoba, uključujući i nekoliko dece, osakaćeno je ili ubijeno eksplozijama improvizovanih eksplozivnih naprava od 2016. godine u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Južni Vaziristan, rekao je viši vladin zvaničnik Muhamed Soahib.
Sohaib je rekao da će porodice preminule dece dobiti odštetu, kao i da će im biti plaćeni medicinski računi, navodi Rojters. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro dece poginulo u eksploziji bombe "igračke"

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2017

Šestoro dece poginulo je u eksploziji naprave koja je ličila na igračku u selu na severozapadu Pakistana..."Četvoro ih je umrlo na licu mesta, jedno na putu za bolnicu i jedno u bolnici", rekao je rođak jednog od dvoje ranjenih dečaka Muhamed Umer...Najmanje 31 osoba, uključujući i nekoliko dece,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.