Šest vojvođanskih gradova i opština predstavilo svoje potencijale međunarodnoj zajednici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2021, 23:04

Šest vojvođanskih gradova i opština predstavilo svoje potencijale međunarodnoj zajednici

Šest vojvođanskih gradova i opština predstavilo je svoje potencijale međunarodnoj zajednici. Cilj predstavljanja je razvoj partnerstva i prepoznavanje prilika za buduće zajedničke projekte.

Kikinda, Sombor, Subotica, Apatin, Zrenjanin i Inđija predstavili su svoje prioritete za naredni period ambasadorima Slovenije, Turske, Rumunije, Hrvatske, Albanije, Češke, Nemačke i Bugarske i predstavnicima međunarodnih institucija - Međunarodnoj finansijskoj korporaciji i Evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << banci za obnovu i razvoj.

Mapiranje potencijala svih 45 opština i gradova sa teritorije Vojvodine i priprema projekata biće u fokusu u narednih deset meseci, najavljuju organizatori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.