Šest osoba smrtno stradalo u požaru u Brčkom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Okt.2021, 12:23

Šest osoba smrtno stradalo u požaru u Brčkom

Šest osoba je smrtno stradalo, a više njih je povrijeđeno u požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak u Brčkom 23. oktobra, potvrdili su zvaničnici Distrikta Brčko. “Na pedijatriju je primljeno sedam osoba, od tih sedam osoba šest je zadržano na liječenju. Jedna osoba je transpontovana za Tuzlu. Također, jedna osoba s opekotinama je zadržana na hirurgiji”, izjavio je Salih Ibrahimbegović, portparol Javne zdravstvene ustanove Brčko. Gradonačelnik Brčko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BOLNA TIŠINA U ULICI GDE JE U POŽARU STRADALA CELA PORODICA Ovo je kuća u kojoj je došlo do nezapamćene tragedije (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Okt.2021

Ispred stambenog objekta u naselju Šugaljica sokak u Brčkom gde je tokom noći izbio požar u kom je život izgubilo najmanje šest osoba policicija vrši uviđaj, a okipio se veliki broj sugrađana i komšija koji u neverici posmatraju mesto na kom su nesrećni ljudi stradali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.