Šest autobusa sa migrantima stiglo u kasarnu u Blažuju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest autobusa sa migrantima stiglo u kasarnu u Blažuju

Jutros oko 5 sati šest autobusa sa oko 330 migranata je dovezeno na lokalitet kasarne u Blažuju, na područje opštine Ilidža, a oko 370 migranata smješteno je sinoć u imigracioni centar Ušivak, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa Mirza Hadžiabdić portparol MUP-a KS. On je podsjetio da je sinoć u Kanton Sarajevo stiglo oko 700 migranata, koji su bili smješteni u kampu Vučjak nadomak Bihaća. Osam autobusa je oko ponoći pod jakom policijskom pratnjom stiglo u kasarnu Ušivak na području...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bageri ruše Vučjak, migranti u Blažuju i Ušivku igraju kriket

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2019

SARAJEVO, BIHAĆ - Nakon što je okončano premještanje oko 700 migranata iz prihvatnog kampa Vučjak, nadomak Bihaća, na dvije lokacije u Sarajevu, bagerima je počelo uklanjanje šatorskog naselja u kojem su oni boravili te čišćenje i deratizacija cijelog lokaliteta, dok su migranti nakon ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.