Seničić: Turistička privreda šalje Vladi Srbije novi apel za pomoć

Izvor: Danas, 13.Jul.2020, 13:31

Seničić: Turistička privreda šalje Vladi Srbije novi apel za pomoć

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić rekao je danas da će to udruženje, zajedno sa hotelijerima, vodičima i prevoznicima, uputiti Vladi Srbije pismo sa apelom za dodatnu pomoć zbog katastrofalnih posledica pandemije virusa COVID-19 na njihovo poslovanje.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traže pomoć od države: "Biće to izuzetan socijalni udarac"

Izvor: B92, 14.Jul.2020, 10:58

Beograd -- Direktor Nacionalne asocijacije turističkih organizacija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić kaže da će turistički sektor danas zatražiti pomoć od države...U suprotnom će, kako je naveo, mnoga preduzeća koja se bave turizmom će bankrotirati..."Uputićemo danas državi apel za pomoć...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.