Selektor Grbić na klupi Verone

Izvor: OkRadio.rs, 17.Dec.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Grbić na klupi Verone

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić novi je trener ekipe Kalcedonija iz Verone. Dosadašnji trener Andera Đani podneo je ostavku koju je uprava kluba prihvatila, posle nedavnog poraza u osmini finala Kupa Italije. Kao što se već nekoliko dana govorilo i pominjalo kao mogućnost naslednika je dobio u proslavljenom srpskom odbojkašu. „Tada sam i ja dobio poziv, a malo potom i konkteran ugovor koji sam prihvatio. Osećam to kao veliki izazov i mislim da će ovo za mene biti izuzetno dragoceno iskustvo“, rekao je Nikola Grbić, koji se trenutno nalazi na trenerskom seminaru u Kolumbusu, u Ohaju.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nikola Grbić novi trener Verone

Izvor: N1 televizija, 17.Dec.2016

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić postao je novi trener ekipe Kalcedonija iz Verone...Doskorašnji trener Andrea Đani je podneo ostavku posle poraza u osmini finala Kupa Italije...Srpski trener se odmah pominjao kao njegov zamenik...„Tada sam i ja dobio poziv, a malo potom i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.