Izvor: RuskaRec.ru, 17.Mar.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef LNR zalaže se za sprovođenje referenduma prisajedinjenju Donbasa Rusiji

Rukovodilac samoproklamovane Luganske Narodne Republike Igor Plotnicki izjavio je za RIA Novosti da se zalaže za sprovođenje referenduma o prisajedinjenju Donbasa Rusiji. Ne samo da pretpostavljamo nego smo sigurni da će takav referendum u svakom slučaju biti organizovan. Mi ćemo ga naravno inicirati, ali sve u svoje vreme. Uostlom na samom početku bilo je reči o tome da se sledi primer Krima, kako bismo ušli u satav RF, međutim, ispalo je nešto drugačije, iako to pitanje nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << skidano sa dnevnog reda, rekao je on, prenosi RIA Novosti. Plotniciki je još naglasio da bi rezultati referenduma bili kao na Krimu. Dodao je da rukovodstvo DNR i LNR odluku Kijeva o saobraćajnoj blokadi Donbasa tretira kao faktičko priznanje nezavisnosti samoproglašenih republika.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Šef LNR zalaže se za sprovođenje referenduma o prisajedinjenju Donbasa Rusiji

Izvor: RuskaRec.ru, 17.Mar.2017

Rukovodilac samoproklamovane Luganske Narodne Republike Igor Plotnicki izjavio je za RIA Novosti da se zalaže za sprovođenje referenduma o prisajedinjenju Donbasa Rusiji. Zaharčenko ispričao kako je polomio krevet zbog Krima „Ne samo da pretpostavljamo nego smo sigurni da će takav referendum svakako biti...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.