Sedam žena ubijeno u sauni

Izvor: S media, 14.Avg.2009, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam žena ubijeno u sauni

Grupa pobunjenika ušla je u jednu saunu i ubila sedam žena u ruskoj republici Dagestan, na severnom Kavkazu, a zatim i četiri policajca na jednom kontrolnom punktu, saopštila je policija.

Sedam žena je ubijeno u približno isto vreme kada su separatisti napali obližnji policijski kontrolni punkt u gradu Buinaksk, 41 kilometar od glavnog grada Mahačkale.

„Najmanje četvoro je ubijeno kada su napali saobraćajnu policiju. U približno isto vreme oni su ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u saunu i ubili sedam žena”, rekao je portparol lokalne policije.

On nije naveo više detalja o tim napadima, preneo je Rojters.

Ruski mediji su javili da su, takođe, četiri policajaca ubijena u razmeni vatre sa separatistima u susednoj Čečeniji, a, tom prilikom, su i dvojica ekstremista ubijena.

Sukob je izbio u jednoj napuštenoj kući u blizini prestonice Grozni, javila je agencija RIA novosti.

U drugom odvojenom napadu pet pripadnika snaga bezbednosti je ranjeno u četvrtak u Čečeniji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.