Satelitski snimci otkrili: Kina gomila paravojne snage kod Hongkonga FOTO

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satelitski snimci otkrili: Kina gomila paravojne snage kod Hongkonga FOTO

Hongkong -- Kina gomila paravojne snage narodne policije nedaleko od granice sa Hongkongom, podaci su dobijeni na osnovu satelitskih snimaka.

Agencija AP prenosi da je uz pomoć sistema "Maksar vorld vju" uočeno da su oklopna i druga vojna vozila parkirana u sportskom kompleksu u Šenženu, nasuprot hongkonške luke.

Protesti u Hongkongu traju od početka juna i kraj im se ne nazire.

Američka obaveštajna služba izvestila je juče o kineskom vojnom raspoređivanju "na granici sa Hongkongom".

Predsednik SAD Donald Tramp je u utorak uveče na Tviteru objavio da je obavešten da je kineska vlada mobilisala trupe na granicu sa Hongkongom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Satelitski snimci: Kineske paravojne snage blizu granice sa Hongkongom (VIDEO)

Izvor: Beta, 14.Avg.2019

Kina gomila paravojne snage narodne policije nedaleko od granice sa Hongkongom, podaci su dobijeni na osnovu satelitskih snimaka, prenela je danas agencija AP.Uz pomoć sistema "Maxar WorldView-a", uočeno je da su oklopna i druga vojna vozila parkirana u sportskom kompleksu u Šenženu, nasuprot hongkonške...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.