Izvor: Danas, 05.Jan.2024, 16:52

Saslušani Duško Šarić i Milan Vučinić: Ostaju u pritvoru, sud će kasnije odlučivati o kauciji

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu nakon saslušanja ostavilo je na snazi pritvorske osnove po kojima je Pljevljaku Dušku Šariću i Milanu Vučiniću iz Podgorice određen pritvor, ali će u narednih nekoliko dana odlučiti o predlogu njihovih branilaca da se uz jemstvo sa slobode brane optužbi.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD DONEO ODLUKU O PRODUŽENJU PRITVORA OCU DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA Preti mu više od 10 godina robije

Izvor: Blic, 05.Jan.2024

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je prema okrivljenom Vladimiru K. produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 60 dana.

Nastavak na Blic...

Duško Šarić i Milan Vučinić idu u pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je rešenje kojim ostaje na snazi odluka kojom je određen pritvor Dušku Šariću i Milanu Vučiniću, optuženim članovima grupe Darka Šarića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.