Izvor: Blic, 17.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaron otvorio oči ali se nije probudio iz kome

Šaron otvorio oči ali se nije probudio iz kome

Izraelski premijer Arijel Šaron otvorio je juče prvi put oči od kada je 4. januara operisan nakon što je doživeo težak moždani udar. Međutim, doktori u jerusalimskoj bolnici 'Hadasa' tvrde da je u pitanju 'nesvesna radnja' i da se Šaron nije probudio iz veštački izazvane kome.

Izraelski premijer Arijel Šaron otvorio je oči u bolničkom krevetu u bolnici 'Hadasa' u Jerusalimu, pošto je čuo snimak glasa svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << unuka, objavljeno je na veb-sajtu Ynet. Šaronov mlađi sin Gilad došao je u bolnicu s audio-trakom na kojoj je snimljen glas mališana i pustio je u bolesničkoj sobi. Okupljeni članovi porodice su najpre primetili suze u Šaronovim očima, posle čega ih je otvorio, ali ubrzo i zatvorio, pre nego što su lekari dojurili.

'U pitanju je refleksna radnja. Njegove zenice ne prate nadražaj', rekao je jedan od doktora.

Izraelski premijer je u komi od kada je doživeo moždani udar, a njegovo stanje je i dalje kritično jer još nije počeo da se budi posle prestanka primanja sredstava za umirenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.