Šarif proglasio pobedu svoje stranke na izborima

Izvor: Press, 11.Maj.2013, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarif proglasio pobedu svoje stranke na izborima

"Treba da zahvalimo Alahu na tome što je PML-N dao još jednu šansu da služi vama i Pakistanu", poručio je on biračima u Lahoreu koji su uzvikivali "premijer Navaz Šarif".
"Uveravam vas da ćemo ispuniti sva obećanja koja smo dali. Rezultati još pristižu, ali potvrđeno je da je PML-N osvojila najveći broj glasova", rekao je Šarif.
Prema nezvaničnim, delimičnim rezultatima, nijedna stranka neće imati prostu većinu od 172 poslanička mesta u skupštini, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da postoji mogućnost dugotrajnih pregovora o formiranju koalicione vlade, prenosi AFP.
"Apelujem na sve stranke da sednu za pregovarački sto sa mnom i da rešimo probleme zemlje. Ovo radim samo zbog vas. Da sam samo ja u pitanju ne bih razgovarao sa njima, ali to je za vas i opstanak budućih generacija", kazao je Šarif.
 
Tanjug

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bivši pakistanski premijer proglasio pobedu svoje stranke na izborima

Izvor: Blic, 11.Maj.2013

Bivši pakistanski premijer Navaz Šarif proglasio je večeras pobedu svoje opozicione stranke desnog centra Pakistanska muslimanska liga-N (PML-N) na opštim izborima i pozvao druge stranke da sarađuju sa njim. Navaz Šarif..- Treba da zahvalimo Alahu na tome što je PML-N dao još jednu šansu da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.