Saopštenje JMU RTV: Vandalski napadi na zgradu RTV-a bez povoda i obrazloženja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 14:28

Saopštenje JMU RTV: Vandalski napadi na zgradu RTV-a bez povoda i obrazloženja

Zgrada Radio-televizije Vojvodine juče je bila predmet vandalskog i rušilačkog napada. U vreme kada ovaj Javni medijski servis daje značajan doprinos u borbi celog društva protiv epidemije kovid 19 i čiji radnici rade u najtežim uslovima izloženi rizicima svake vrste događaju se nasrtaji na našu zgradu, saopštila je JMU RTV.

Napadi bez povoda i obrazloženja na medijsku kuću koja proizvodi i emituje programe na srpskom i 14 jezika nacionalnih manjina i koja je primer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Evropi u ostvarivanju manjinskih prava u informisanju izazivaju kod zaposlenih iznenađenje i nevericu.

RTV je svesna svoje misije i nastaviće da pravovremenom, istinito i celovito informiše građane, što i čini, već duže od 70 godina, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.