Izvor: B92, 28.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća u Španiji

Madrid -- Najmanje pet osoba je poginulo, a 30 povređeno kada se autobus sa španskim penzionerima prevrnuo na putu u jugoistočnoj Španiji.

Nesreća se dogodila na autoputu između gradova Viljena i Saks, u provinciji Alikante. Penzioneri su putovali iz Alkantarilje u Madrid, javila je agencija Efe. Vatrogasci su agenciji rekli da su petoro poginulih žene, a da su povređeni helikopterima i ambulantnim kolima prebačeni u obližnje bolnice. Petoro povređenih je u kritičnom stanju.

Uzrok nesreće još uvek nije poznat, ali se u nekim izveštajima kao uzrok pominje loše vreme. U Ministarstvu saobraćaja rečeno je da je autoput u petak bio zatvoren neko vreme zbog oluje koja je pogodila tu oblast.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.