Saobraćajna nesreća u Peruu: povređeno skoro 40. dece

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća u Peruu: povređeno skoro 40. dece

17.05.2013. -

Autobus sa đacima se prevrnuo na jugo-istoku Perua. Povređeno je 36 učenika jednog lokalnog koledža i dva učitelja, prenose lokalni mediji. Svi povređeni su prevezeni u obližnje bolnice, a tri tinejdžera se nalaze u teškom stanju. Nesreća se desila kada su učenici krenuli na takmičenje sa drugom školom. Policija pretpostavlja da je uzrok nesreće mehaničko oštećenje kočnica.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Izrael namerava da legalizuje 4 predstraže naseljenika na zapadnoj obali Jordana

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013

17.05.2013. -..Vlasti Izraela planiraju da legalizuju četiri predstraže na zapadnoj obali Jordana uoči planirane za sledeću nedelju posete državnog sekretara SAD Džona Kerija Bliskom istoku, prenose izraelski mediji. Problem jevrejskih naseobina na zapadnoj obali Jordana je ključni problem palestinsko-izraelske...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.