Sankt Peterburg: Pronađena još jedna bomba, pet puta jača od one koja je ekplodirala

Izvor: BKTV News, 03.Apr.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sankt Peterburg: Pronađena još jedna bomba, pet puta jača od one koja je ekplodirala

Ruska policija deaktivirala je još jednu bombu u drugom metrou u Sankt Peterburgu, koja je sadržala kilogram TNT eksploziva, što je pet puta više nego bomba koja je eksplodirala ranije danas usmrtivši 10 ljudi.

Informacija je objavljena na zvaničnom Tviter nalogu "Moscow times".

Ruske novinske agencije prenose da su bezbednosne kamere u podzemnoj železnici navodno snimile mogućeg organizatora današnjeg napada u Sankt Peterburgu, u kojem je stradalo 10, a povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 20 ljudi.

Here is what we know so far about the St. Petersburg subway bombing today. We’ll update this as we learn more. https://t.co/hxUY2qIllL pic.twitter.com/xbm7c3nMB7

Evropski zvaničnici uputili su poruke podrške ruskom narodu nakon eksplozije u jednom od vagona u metoru u Sankt Peterburgu.

Šef slovačke diplomatije Miroslav Lajčak naveo je na Tviteru da je "šokiran" time što je deset osoba ubijeno, a više desetina ranjeno u metrou u eksploziji u Sankt Peterburgu.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je ranije danas da se razmatraju svi uzroci današnje eksplozije u metrou u Sankt Peterburgu, uključujući terorizam, javio je Rojters.

Premijer Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku i premijeru Rusije Vladimiru Putinu i Dmitriju Medvedevu povodom stravične eksplozije u Sankt Peterburgu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sankt Peterburg: Pronađena još jedna bomba, pet puta jača od one koja je eksplodirala

Izvor: BKTV News, 03.Apr.2017

Ruska policija deaktivirala je još jednu bombu u drugom metrou u Sankt Peterburgu, koja je sadržala kilogram TNT eksploziva, što je pet puta više nego bomba koja je eksplodirala ranije danas usmrtivši 10 ljudi. ..Informacija je objavljena na zvaničnom Tviter nalogu "Moscow times"...Ruske novinske...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.