Sanjin Sefić uhapšen u Novom Sadu

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanjin Sefić uhapšen u Novom Sadu

Sanjin Sefić, osumnjičeni da je automobilom u ponedeljak uveče usmrtio dve devojke u Sarajevu, uhapšen je sinoć u Srbiji. Dok ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić tvrdi da je uhapšen u Prijepolju, N1 nezvanično saznaje da ga je srpska policija uhapsila u Novom Sadu.

Nadležne službe u Bosni i Hercegovini još čekaju zvaničnu potvrdu o hapšenju osumnjičenog Sanjina Sefića od Interpola BiH.

Ministar MUP-a Srbije Nebojša Stefanović sinoć je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će Sefić biti procesuiran u skladu sa međunarodnim propisima.

Podsećamo, Edita Malkoč i Selma Agić poginule su u ponedeljak uveče nakon što ih je osumnjičeni Sanjin Sefić, pregazio na pešačkom prelazu, vozeći automobil Golf VI.

Osumnjičeni Sefić je nakon nesreće pobegao iz BiH u Srbiju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.