Saleh: Ne protestujte za Ramazan

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2011, 04:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saleh: Ne protestujte za Ramazan

Jemenski predsednik Ali Abdulah Saleh pozvao je danas na okončanje uličnih protesta, na kojima se traži njegova ostavka, tokom svetog meseca Ramazana.

U saopštenju koje je objavila državna novinska agencija, Saleh je poručio da dizanje na oružje i remećenje svakodnevnog života ljudi neće doneti promenu, preneo je AP.

Jemenski predsednik se oglasio iz saudijske bolnice gde se leči od rana koje je zadobio u napadu na predsedničku palatu u junu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jemenu već šest meseci traju protesti na kojima demonstranti traže od Saleha da ode, posle 33 godine provedene na vlasti.

Ogranak Al Kaide u Jemenu iskoristio je nemire u zemlji da proširi svoje delovanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.