Sakramento: Policajci ubili crnca koji je vitlao nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakramento: Policajci ubili crnca koji je vitlao nožem

Dvojica pripadnika policije američkog grada Sakramenta, prestonice Kalifornije, upucala su danas crnca starog između 50 i 60 godina, koji je vitlao nožem na ulici i napao njihovog kolegu.

Policija je ranila napadača koji je preminuo u bolnici.

AP prenosi da je policija pozvana zbog čoveka koji je išao ulicom, mahao nožem iznad glave i imao za pojasem zadenut pištolj. Prema rečima portparola policije Sakramenta Brajsa Hajnlajna, čovek je pokazivao "veoma preteće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neuravnoteženo ponašanje".

Hajnlajn je objasnio da je čovek nasrnuo na prvog policajca koji je tu stigao, ali je ovaj uspeo da se skloni u policijski automobil, da bi potom druga dva policajca pucala kada se napadač okrenuo prema njima.

Svedok Alton Ford je kazao za lokalni list "Sakramento bi" da su policajci uzalud pokušavali da umire napadača pre nego što su zapucali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA UBILA JOŠ JEDNOG NAPADAČA: Vitlao nožem i napao policajca

Izvor: Kurir, 12.Jul.2016, 08:19

...Policija je ranila napadača koji je preminuo u bolnici..AP prenosi da je policija pozvana zbog čoveka koji je išao ulicom, mahao nožem iznad glave i imao za pojasem zadenut pištolj Prema rečima portparola policije Sakramenta Brajsa Hajnlajna, čovek je pokazivao "veoma preteće, neuravnoteženo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.