Izvor: Blic, 23.Dec.2009, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa nožem u grudima ušao u restoran i naručio kafu

Neimenovani Amerikanac ušao je u jedan restoran u Vorenu, u državi Mičigen, sa 13 centimetara dugim nožem zabodenim u grudi i zatražio telefon da bi pozvao policiju.



Potpuno pribran, 52.godišnji muškarac, čije ime nije saopšteno, prvo se u nedelju uveče požalio na hladnoću, a zatim je okrenuo broj policije i zatražio da mu pošalju kola hitne pomoći.

On je ispričao da je žrtva pokušaja pljačke koja se dogodila nekoliko metara od restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da je tom prilikom uboden nožem u grudi.

Pošto je opisao napadača, ranjeni muškarac je rekao policajcu na vezi: "Sada ću u restoranu da sednem, jer imaju stolice, a napolju je hladno".

Jedan od kelnera ispričao je listu "Detroit njuz" da je potom sasvim mirno seo i naručio kafu.

Policija je kasnije saopštila da se žrtva polako oporavlja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.