Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2021, 12:54

SZO: Još nije identifikovana životinja od koje je potekao koronavirus

Međunarodni tim kineskih stručnjaka i stručnjaka Svetske zdravstvene organizacije (SZO) saopštio je danas da nije pronađena životinja od koje je potekao koronavirus i da nema indikacija da je bio prisutan u kineskom gradu Vuhanu mnogo pre nego što je otkriven.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KINESKI I EKSPERTI SZO: Sve ukazuje da su slepi miševi izvor korone, a virus je cirkulisao i u drugim regionima pre Vuhana

Izvor: Kurir, 09.Feb.2021

Virus koji uzrokuje kovid-19 mogao je da cirkuliše u drugim regionima pre nego što je identifikovan u centralnom kineskom gradu Vuhanu krajem 2019. godine, izjavio je danas ekspert Kineske zdravstvene komisije Liang Vanian.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.