Izvor: Blic, 25.Mar.2023, 20:40

SVE O TAKTIČKOM NUKLEARNOM NAORUŽANJU KOJIM JE PUTIN "UZVRATIO" BRITANIJI Ovo su njegove glavne karakteristike

Moskva i Minsk su se dogovorili da postave taktičko nuklearno oružje na teritoriji Belorusije, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. On je precizirao da će izgradnja skladišnog objekta biti završena 1. jula, prenele su RIA Novosti. Prema njegovim rečima, razlog za takav korak bila je najava Velike Britanije da će snabdeti Ukrajinu municijom sa osiromašenim uranijumom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTINOV "KEC U RUKAVU" Šta je taktičko nuklearno oružje i šta će biti ukoliko ga upotrebi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 08:07

Moskva je najavila raspoređivanje taktičkog nuklearnog oružja u Belorusiji...Moskva i Minsk dogovorili su postavljanje taktičkog nuklearnog oružja na teritoriju Belorusije, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu na TV kanalu Rossiya 24...Kaže da će izgradnja skladišta biti dovršena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NATO KRITIKUJE PUTINA: Ruska nuklearna retorika je opasna i neodgovorna

Izvor: Blic, 26.Mar.2023

NATO je danas kritikovao, kako je navedeno, "opasnu i neodgovornu" nuklearnu retoriku Rusije, dan nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin saopštio da će Moskva postaviti taktičko nuklearno naoružanje u Belorusiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.