SVE JE MOGUĆE: Nakon tri dana u mrtvačnici, baka ustala iz mrtvih!  (FOTO)

Izvor: S media, 30.Dec.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE MOGUĆE: Nakon tri dana u mrtvačnici, baka ustala iz mrtvih! (FOTO)

Ruskinja Ljudmila Streblickaja je medicinski fenomen. Ova 61-godišnjakinja se čak dvaput vratila iz mrtvih. Ljudmila je nakon prve ''smrti'' u novembru prošle godine provela čak tri dana u mrtvačnici a oživela je samo nekoliko minuta uoči autopsije.

Drugi put, penzionisana kuvarica iz sibirskog grada Tomska ''preminula'' je u oktobru ove godine. Međutim, smrt je ovog puta bila kraćeg veka. Ljudmila se vratila na ovaj svet za "samo" nekoliko sati. Obe smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nastupile su zbog srčanih problema, a potpuno su zbunile i doktore i porodicu.

Porodica je prvi put danima tugovala, kupila kovčeg, platila cveće i grobno mesto. Ljudmila je tada preminula u bolnici pa je njena kćerka Anastazija (29) po preuzimanje majčinog tela otišla na odeljenje za patologiju. Tamo ju je dočekala šokirana medicinska sestra koja joj je saopštila sretnu vest.

"Šokirala sam se kada sam ugledala živu majku. Istrčala sam iz sobe u kojoj je ležala na krevetu. Nisam ni pomislila da se vratim i zagrlim je ni da je pitam šta se dogodilo. Nazvala sam pogrebnike i rekla im da neće biti sprovoda" ispričala je Anastazija.

Ljudmila se ne seća ničeg, samo da se u jednom trenutku probudila u mrtvačnici i videla da joj se koža ljušti od hladnoće.

Nakon ''druge smrti'',koja je takođe nastupila u bolnici, Ljudmila je oživela za samo nekoliko sati. Iako joj je sada bolje, očekuje operaciju.

(S media/Daily Mail, Foto: Siberian Times)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.