Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJIVI PAKET IZAZVAO UZBUNU Evakuisana metro stanica u Milanu

Metro stanica u centru Milana danas je evakuisana i obustavljen saobraćaj podzemne železnice nakon što je pronadjen sumnjiv paket, objavila je Služba javnog prevoza.

Portparol te službe je izjavio da policija trenutno istražuje da li paket sadrži eksploziv, preneo je Rojters.

U Italiji su ovog meseca pojačane mere bezbednosti nakon terorističkih napada u Francuskoj i Nemačkoj, a takodje je intenzivirana pogranična kontrola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažna uzbuna u Milanu, metro ponovo radi

Izvor: Blic, 25.Jul.2016

Podzemna železnica u Milanu je ponovo počela da saobraća, nakon kratkog prekida usled toga što je na stanici u centru grada pronađen sumnjiv paket, za koji se pokazalo da ne sadrži eksploziv, objavila je milanska Služba javnog prevoza...Saobraćaj je bio obustavljen, a centralna metro stanica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.