Izvor: Blic, 15.Nov.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB TEHNOLOŠKIH TITANA Direktor Epla pecnuo Fejsbuk, Zakerberg potom NAREDIO jednu stvar svojim zaposlenima

Izvršni direktor “Fejsbuka” Mark Zakerberg naredio je timu svojih menadžera da koriste isključivo android telefone, s obzirom da ovaj operativni sistem ima više korisnika u svetu. Međutim, kako prenosi “Verdž”, do ovakve odluke je došlo nakon što je Tim Kuk, izvršni direktor “Epla” u martu iskritikovao “Fejsbuk”, kada je za MSNBC rekao da ova kompanija pruža uslugu koja trguje ličnim životima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle izjava direktora Applea, direktor Facebooka naredio zaposlenima da umesto iPhonea koriste Android

Izvor: Informacija.rs, 16.Nov.2018, 10:48

Da direktori Facebooka i Applea nisu baš najbolji drugovi je opšte poznata stvar, a neki od komentara dvojice čelnih ljudi tehnoloških kompanija u poslednje vreme izgleda da su dodatno podstakli njihov konflikt. Mark Zakerberg je bio toliko ljut zbog jedne od izjava Tima Kuka, da je odlučio da primora...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.