STRAVIČNO: Preživeli udar u kamion sa 190km/h

Izvor: Mondo, 17.Jul.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Preživeli udar u kamion sa 190km/h

Kako zastrašujuće izgleda nasilnička vožnja i sudar pri brzini od 190 kilometara na sat prikazano je danas na snimku kamere iz automobila u sudnici u Škotskoj.

Foto: Screenshot/LBC.co.uk

Snimak od kog se ledi krv prikazan je kao dokazni materijal u na suđenju za saobraćajnu nesreću u kojoj se automobil zakucao u kamion pri brzini od 190 kilometara na čas.

Nesreća, ako se tako može zvati ovakva namerna vožnja, dogodila se u decembru na putu severno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od Njukasla u Škotskoj, a video snimak je prikazan na suđenju danas.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆ VIDEO SADRŽAJ

Što je još neverovanije, u ovom horor sudaru niko nije ozbiljnije povređen, i Farid Ferdosijan, Tajron Doran i njegova devojka Ejmi Ferguson, čiji su se automobili potpuno uništeni, mogu slobodno da slave drugo rođenje.

Nije teško: Iskulirajte za volanom (VIDEO)

U sudu u Njukaslu svedok je rekao da su tri automobila putovala "u konvoju", i da je bilo očigledno da su se vozači međusobno utrkivali na putu, javlja portal radija LBC.

Snimak kamere iz jednog od automobila pokazuje kako se Ferdosijanov "mini kuper" i "seat ibica" Ferguson zakucavaju u zadnji deo kamiona, dok Doranov "folksvagen" udara u "mini".

Menadžer maloprodaje Fedorijan (32) iz Njukasla je prizanao krivicu za opasnu vožnju. Osuđen je na godinu dana zatvora, 70 sati neplaćenog rada i tri i po godine zabrane vožnje.

Njegov "kolega trkač" Ferguson (20) iz Nortamberlanda se takođe izjasnio krivim i dobio devet meseci zatvora, 40 sati rada i 18 meseci zabrane, kolika je i kazna Doranu (23).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.