STRAŠNO: Petorica mladića poginula po povratku sa momačke večeri

Izvor: Press, 11.Okt.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Petorica mladića poginula po povratku sa momačke večeri

Policija je potvrdila da su momci, svi iz Skoplja, poginuli na licu mesta, nakon što se automobil velikom brzinom bukvalno zabio u podrum zgrade pazarne inspekcije.

Uviđaj i istraga treba da pokažu pravi razlog nesrece, ali prve pretpostavke govore da su neprilagođena brzina i vlažni kolovoz razlog za nesreću, izjavila je portparolka MUP-a Marija Jakovleva.

Prema nezvanicim informacijama, dvoje od petorice su braća, a svi su se vraćali sa momačke večeri i vozili čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 200 kilometara na sat po “Južnom bulevaru” u centru Skoplja, pre nego sto su udarili u zgradu pazarne inspekcije. Ovog vikenda trebalo je da ožene druga.

MUP je objavio statistiku da se u prvoj polovini ove godine desilo 1.800 saobraćajnih nesreća u kojima je poginulo 87 ljudi, što je skoro duplo više u poređeno sa istim periodom lane.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.