STRAŠNO: Beba bila zarobljena u kolima na 44 stepena dok je majka šopingovala

Izvor: 24sata, 07.Sep.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Beba bila zarobljena u kolima na 44 stepena dok je majka šopingovala

Jedna dvogodišnja beba je za dlaku izbegla smrt u pretoplom automobilu u američkom gradu San Hozeu, u kom ju je majka ostavila dok je ona kupovala u tržnom centru. Na sreću, brzom reakcijom vatrogasca sprečena je tragedija.

Naime, nekoliko prolaznika je primetilo da se beba naglo znoji jer je na 44 stepena bila u kolima između 10 i 15 minuta. Pozvali su vatrogasca i on je obio zaključan automobil i spasio dete. Uz pomoć klime bebu je vratio u život.

Kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << majka vratila, rekla je policiji da je sa svojim drugim detetom pokrenula  posao u tržnom centru.

Profesor Univerziteta San Hoze, Jan Nul kaže da se temperatura u automobilu povećava oko 20 stepeni u prvih 10 minuta. Oficir Albert Morales izjavio je da će se majka suočiti sa kaznom jer je zanemarila svoje dete.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.