Izvor: Blic, 29.Jan.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"STIGAO MU JE RAČUN OD NEKOLIKO HILJADA EVRA I POLUDEO JE" Penzioner pucao u advokata jer je ubeđen da ga godinama "zavlači"

Penzioneru Milanu Jovanoviću (68), koji se sumnjiči da je pucao na čačaskog advokata Petra Đurovića na teret se stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, jer je juče u prepodnevnim časovima ispalio nekoliko hitaca na advokata u njegovoj kancelariji. Do sukoba je, po svemu sudeći, došlo jer je Jovanović smatrao da ga advokat "zavlači".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RANjAVANjE U ČAČKU: Tužio banku zbog smrada pa pucao u svog zastupnika

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2019, 12:18

Posle izgubljenog procesa Čačanin Milan Jovanović (68) rešio da se obračuna sa advokatom. Tražio od Petra Đurovića da mu on plati sudske troškove ZDRAVSTVENO stanje advokata Petra Đurovića (69), koji je upucan u ponedeljak oko 12.30 hicem iz pištolja u svojoj advokatskoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.