Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 10:54

"STAJAO JE GO ISPRED MENE!" Ušao u pogrešan stan i imao odnos sa pogrešnom ženom: Vrisnula je kada ju je nazvao "Sandra", a onda je stigao BESAN MUŽ

Nesvakidašnji slučaj koji se dogodio u Nemačkoj završio je na okružnom sudu u Vircburgu. U maju prošle godine, nakon pijane noći, poznanica je pozvao muškarca (33) da prenoći kod nje i ponudila mu seks, što se vidi iz sms poruke od poznanice koja je ključ ostavila u kutiji u ispred vrata stana za tu priliku, prenosi Feniks.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zabunom spavao s drugom ženom, sve završilo na sudu u Njemačkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023

VURZBURG - Poznanica je pozvala muškarca (33) da prespava kod nje u Wurzburgu. Ali na kraju je završio u pogrešnom stanu i u pogrešnom krevetu s drugom ženom. Ovaj neobičan slučaj završio je na sudu - i završio novčanom kaznom za čovjeka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.