SSP: Polaganjem venca neznanom junaku Vučić izbegava polemike o događajima 1944.

Izvor: Danas, 21.Okt.2020, 10:31

SSP: Polaganjem venca neznanom junaku Vučić izbegava polemike o događajima 1944.

"Aleksandar Vučić je danas odbio da oda poštu poginulima u oslobađanju Beograda 1944. Umesto toga je na dan oslobođenja Beograda položio venac na spomenik neznanom junaku koji je podignut 1938. godine u čast poginulih u Prvom svetskom ratu" - Saopštila je Stranka slobode i pravde.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SSP: Vučić odbio da oda poštu poginulima da bi izbegao polemike

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2020

Stranka slobode i pravde ocenila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić polaganjem venca na Spomenik neznanom junaku a ne na Spomenik poginulima u oslobađanju Beograda u Drugom svetskom ratu, pokušao da "manipuliše mrtvima zarad političkog rejtinga"...On je kako je je u saopštenju SSP...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SSP: Stari tramvajski most ruglo samo za Šapića i naprednjake

Izvor: Danas, 22.Okt.2020, 10:29

"Ruglom su stari tramvajski most do juče zvali samo Goran Vesić i beogradski naprednjaci.  Od juče i njihov koalicioni partner Aleksandar  Šapić" - saopštila je danas Stranka slobode i pravde.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.