SRUŠIO SE: Pod nadvožnjakom traže mrtve FOTO VIDEO

Izvor: Mondo, 28.Okt.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRUŠIO SE: Pod nadvožnjakom traže mrtve FOTO VIDEO

Najmanje jedna osoba je poginula, a najmanje tri su povređene severno od Milana, kada se na put srušio nadvožnjak pod težinom kamiona s vangabartinim teretom.

Italijanska novinska agencija ANSA navodi da su vlasti nekoliko časova pre nesreće saopštile da je upućen hitan zahtev za zatvaranje spornog puta.

Na snimcima italijanske televizije vidi se prelomljen nadvožnjak i vatrogasci koji pod osvetljenjem pretražuju ostatke kako bi utvrdili da li ima još žrtava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />


Izvor: Youtube

Na snimku se vidi crveni automobil ispod olupine kamiona.

Vlasti navode da su zatražili zatvaranje nadvožnjaka, nakon što je otpao deo betona, ali su lokalni zvaničnici tražili zvanično naređenje pre nego što bi delovali.

Italijanska policija navodi da je kamion prevozio čelične kaleme i da je bio registrovan za prevoz angabaritnog tereta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.