SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD? Britanski lovac prizemljio avion Katar ervejza!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD? Britanski lovac prizemljio avion Katar ervejza!

Načelnik mančesterske policije Džon O'Hara rekao je da se ne zna koliko je pretnja ozbiljna zbog informacije da je pilot imao sumnjiv uređaj kod sebe, ali da je važno da je policija u ovoj situaciji postupila kao u hitnim situacijama

Avion Katar ervejza je sleteo na aerodrom u Mančesteru u pratnji “lovca” Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva, zbog informacije da pilot ima sumnjivi uređaj. Radi se o avionu Katar ervejza A330 koji je doputovao iz Dohe, preneli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mediji.

Načelnik mančesterske policije Džon O’Hara rekao je da se ne zna koliko je pretnja ozbiljna, ali da je važno da je policija u ovoj situaciji postupila kao u hitnim situacijama, a Ministarstvo odbrane je odbilo da komentariše ovaj događaj, navela je britanska novinska agencija.

Foto: Foter/Flickr/Defence Images

AP navodi da je pista bila neko vreme zatvorena, ali da je policija saopštila da aerodrom radi uobičajeno.

Letelica, za koju Bi Bi Si navodi da je model erbas A330, pomerena je kako bi se omogućio ulazak specijalista.

O’Hara je rekao da se mogu videti policajci i pripadnici drugih službi na aerodromu, ali da javnost ne treba da bude uznemirena, dodajući da policija postupa sa ovim slučajem kao sa “izolovanim incidentom”.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PILOT PRIJAVIO BOMBU: Avion Katar ervejza pinudno sleteo, putnik uhapšen!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014

Načelnik mančesterske policije Džon O Hara rekao je da se ne zna koliko je pretnja ozbiljna, ali da je važno da je policija u ovoj situaciji postupila kao u hitnim situacijama..LONDON - Putnički avion kompanije "Katar ervejz" (Qatar Airways) bezbedno je danas prinudno sleteo na aerodrom u Mančesteru,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.