Izvor: Blic, 13.Okt.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN OGLAS NA INTERNETU: Prodajem bebu, cena 5.000 evra!

Na Ibejovom portalu za male oglase na prodaju je ponuđena beba! Kako izveštava “Rajniše post”, a prenosi “Fokus”, reč je o 40 dana staroj devojčici Mariji, za koju je traženo 5.000 evra.

Neukusni oglas, koji je postavljen u Duisburgu (Severna Rajna-Vestfalija), uklonjen je sa sajta posle 30 minuta, nakon što je veliki broj korisnika napravio skrinšot. Za sada nije poznato da li je reč o bizarnoj šali, prevari, ili ozbiljnoj ponudi.

Portparol malih oglasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Ibeju izjavio je da je kompanija istog dana podnela krivičnu prijavu. “Veoma nam je stalo da počinilac odgovara za svoje postupke, čak i ako je u pitanju samo šala”, rekao je Pjer di Boa.

U međuvremenu je pokrenuta istraga zbog sumnje na trgovinu ljudima, a, kako je izvestio sajt televizije "WDR", duizburška policija već ima dvoje osumnjičenih, a u pitanju su izbeglice.

Policija je predala bebu na staranje nadležnim službama, a roditelji su odvedeni na saslušanje. Istraga je u toku i još se ne zna ko je postovao oglas. Potvrđeno je, međutim, da to nije učinjeno sa internet-adrese roditelja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMOTAN OGLAS SE POJAVIO NA IBEJU: Napisali da prodaju bebu za 5.000 evra!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2016

...Neukusni oglas, koji je postavljen u Duisburgu (Severna Rajna-Vestfalija), uklonjen je sa sajta posle 30 minuta, nakon što ga je veliki broj korisnika uslikao..Za sada nije poznato da li je reč o bizarnoj šali, prevari, ili ozbiljnoj ponudi Portparol malih oglasa u Ibeju izjavio je da je kompanija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.