SNEŽNA OLUJA UDARILA NA AMERIKU: Vanredno stanje u Njujorku, izdata brojna upozorenja! Napolje ide samo ko mora! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Feb.2021, 10:02

SNEŽNA OLUJA UDARILA NA AMERIKU: Vanredno stanje u Njujorku, izdata brojna upozorenja! Napolje ide samo ko mora! (FOTO, VIDEO)

Jaka snežna oluja zahvatila je severoistok Sjedinjenih država, poremetivši život u jednoj od najnaseljenijih regija u kojoj je izdat čitav niz upozorenja zbog vremenskih prilika, a negde i obustavljen saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Ovo je opasna situacija, opasna po život" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 02.Feb.2021

nju -- Jaka snježna oluja zahvatila severoistok SAD. Njujork je paralisan. Letovi su otkazani...U toj najnaseljenijoj oblasti Amerike izdat je i niz upozorenja, a prema prognozama meteorloga oluja sa vetrima sa severoistoka u utorak će doneti između 30 i 60 centimetara snega, preneo je BBC...Već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.