SNAŽNA OLUJA nosila sve pred sobom, među povređenima i devojčica (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Maj.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽNA OLUJA nosila sve pred sobom, među povređenima i devojčica (VIDEO)

Ministarstvo upozorilo na obilne padavine!

Skoro 40 osoba povređeno je u oluji koja je pogodila ruski grad Tjumen u Sibiru, a šestoro njih je primljeno u bolnicu, kazala je za TAS S portparolka regionalnih zdravstvenih vlasti Aleksandra Maligina.

Situacija na HAVAJIMA prerasla u KATASTROFU: Reke tečne lave teku u okean, uništen auto-put (FOTO+VIDEO)

"Ukupno je 39 ljudi zatražilo pomoć zbog raznih povreda zadobijenih u oluji...U bolnicu je odvedeno šest >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pacijenata, uključujući 12-godišnju devojčicu koja je pretrpela potres mozga", rekla je Maligina i navela da je jedna od hospitalizovanih žena u kritičnom stanju.

TAS S navodi da je rusko Ministarstvo za vanredne situacije u nedelju objavilo upozorenje na oluju za region Tjumena, kojim su tokom noći protutnjali vetrovi brzine 26 metara u sekundi, iz obilnu kišu i grad.

Немного о том, как прошёл фестиваль «Жара» в Тюмени #тюмень #жара pic.twitter.com/MCyztLK2Pv

Korisnici društvenih mreža navode da se vreme promenilo u samo nekoliko minuta, kao i da se snažan vetar čupao drveće i nosio krovove.

В России почти 40 человек получили травмы во время урагана

Ураган в Тюмени продолжался всего несколько минут, но были повалены десятки деревьев, сорваны крыши домов, опрокинуты автобусные остановки.

В России ураганный ветер обрушился на город Тюмень и е https://t.co/19oTahC7eh pic.twitter.com/uklxv7Agky



Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.