SMRT UŽIVO Islamistu raznela bomba dok je snimao propagandni video

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT UŽIVO Islamistu raznela bomba dok je snimao propagandni video

Jeziv video snimak na kome se vidi kako bomba raznosi islamistu dok on vrišti u bolovima i to u trenutku dok snima propagandnu poruku pojavio se na Jutjubu.

Islamista i kamerman gađani su u blizini grada Hama, a kako navodi britanski "Dejli mejl" poginuli su od napada Asadove vojske.

Za islamistu se veruje da se zove Ajnad al Šam i prikazan je kako govori pred kamerom u trenutku kada je njega i kamermana pogodila bomba. Na snimku se jasno vidi eksplozija i čuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako obojica džihadista vrište.

Neposredno pre eksplozije islamista govori o otimanju zarobljenika.

"Hvala Bogu, ispostavilo se da je lakše nego što smo mislili, iako je ova pozicija bila veoma važna", kaže on na jezivom snimku koji traje 40 sekundi.

UPOZORENJE > Video može biti uznemirujući: 

Veruje se da je poginuli islamista bio čkan islamističke grupe Ajnad al Šam, koja je blisko povezana sa Al kaidom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Islamistu raznijela bomba dok je snimao propagandni video (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2015, 00:39

HAM - Jeziv video snimak na kome se vidi kako bomba raznosi islamistu, i to u trenutku dok snima propagandnu poruku pojavio se na YouTubeu...Islamista i kamerman gađani su u blizini grada Hama, a kako navodi britanski "Dejli mejl" poginuli su od napada Asadove vojske...Za islamistu se vjeruje da se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.