SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Mladi fudbaleri snimili kako siluju 16-godišnju devojku i video okačili na internet (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 17.Mar.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Mladi fudbaleri snimili kako siluju 16-godišnju devojku i video okačili na internet (FOTO, VIDEO)

Mladi fudbaleri iz Ohaja, Trent Majs (17) i Malik Ričmond (16) osuđeni su jednogodišnju zatvorsku kaznu za silovanje 16-godišnje tinejdžerke.

Obojica mladića plakala su nakon izrečene presude i izvinjavala se žrtvi.

- Uništio sam njen život- rekao je Ričmond.

Mladići su nakon žurke prošlog avgusta silovali devojku, snimili i fotografisali i sve ponižavajuće snimke okačili na internet.

Oni će danas biti prebačeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << popravni dom za maloletnike, gde će ostati minimum godinu dana. Kazna im se može produžiti do navršavanje 21. godine.

- Njihova budićnost zavisi samo od njihovog daljeg ponašanja. Imaju šansu da pokažu dobra karakter, kao i da naprave opet neku grešku- rekao je sudija.

Slučaj je šokirao Ameriku i potpuno uzdrmao mali gradić Stjubenvil u Ohaju.

(Daily mail)

Foto: Beta, AP Photo/Keith Srakocic, Pool; printscrn Daily mail

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Mladi fudbaleri snimili kako siluju 16-godišnju devojku i video okačili na internet

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2013, 01:02

Slučaj silovanja mlade devojke izazvao veliku pažnju u Americi i uzdrmao mali gradić u Ohaju. Osuđeni mladići plakali posle presude, priznajući da su žrtvi uništili život.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.