SLIKALI MLADENCE, USLIKALI DUHA!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKALI MLADENCE, USLIKALI DUHA!

SENT DŽONS - Kanadski mladenci Met Vajt i Danijel Han imali su i nezvanog gosta na venčanju - duha! Svadba ko svadba i šta da se priča... bilo je tako sve dok jedna gošća nije počela da vrišti i beži. Bila je to prijateljica mladog bračnog para koja je

SENT DŽONS - Kanadski mladenci Met Vajt i Danijel Han imali su i nezvanog gosta na venčanju - duha! Svadba ko svadba i šta da se priča... bilo je tako sve dok jedna gošća nije počela da vrišti i beži. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je to prijateljica mladog bračnog para koja je foto-aparatom snimila pojavu nalik duhu.

Naime, Karen Henlon se šokirala kada je pregledajući slike na digitalnom foto-aparatu na jednom od snimaka ugledala utvaru.

"Karen je buljila u foto-aparat i potom je počela da trči i viče: "Pogledajte šta sam snimila, neko je na ovoj fotografiji", ispričao je mladoženja Met.

Na prvi pogled svatovima se činilo da je na slici muškarac u belom kaputu koji lebdi sa desne strane recepcije. Sliku je video i jedan od zaposlenih u vinskom podrumu u kojem je održan svadbeni ručak. On je rekao da bi posredi mogla da bude neka vrsta odsjaja, ali da nije isključeno i da je na fotografiji pravi duh.

"Ne bi bilo prvi put da se neki duh prošeta ovuda. Već smo imali posete ove vrste", objasnio je on svatovima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.