Izvor: Blic, 16.Dec.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U ZAGREBU Lepa Brena održala koncert, a hrvatskim generalima smetala velika posećenost, pa spektakl nazvali "NACIONALNOM SRAMOTOM"

Lepa Brena održala je koncert u Zagrebu zbog kog su se usijale društvene mreže i to jer se, između ostalog, na snimcima čuje kako cela Arena peva "Jugoslovenku". Velika posećenost i činjenica da je napunila dve dvorane nisu se svima dopali. Naime, četvorica penzionisanih hrvatskih vojnih generala zatražila su od državnih organa da preduzmu mere po kojima će se za svaku javnu osobu, pa bila to srpska pevačica ili pak najviši srpski zvaničnici, utvrditi jesu li učestvovali i u kojem obliku u, kako navode, agresiji na Hrvatsku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.