Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 00:23

SKANDAL U KOMPANIJI "TESLA" Zaposleni tajno uzimali snimke iz vozila od mušterija i međusobno ih delili

Grupa zaposlenih u američkoj kompaniji Tesla su između 2019. godine i 2022. tajno uzimali privatne snimke iz automobila mušterija i delili ih međusobno, a neki video snimci su bili vrlo privatni, reklo je za Rojters devet bivših zaposlenih iz ove firme. Teslini automobil imaju kamere koje pomažu pri vožnji, ali i, kako navodi američka kompanija, kamere su napravljene da "od podloge do vrha zaštite vašu privatnost".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaposleni u Tesli uhvaćeni kako potajno skidaju video snimke iz vozila i dele ih

Izvor: AutoBlog, 09.Apr.2023

Između 2019. i 2022. grupa zaposlenih u američkoj kompaniji Tesla je potajno skidala privatne video snimke iz automobila kupaca i međusobno ih delila, a neki od videa su bili vrlo privatni, reklo je Rojtersu devet bivših zaposlenih te kompanije. Teslin automobil ima kamere koje pomažu u vožnji,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.