ŠESTOGODIŠNJE BLIZNAKINJE UBIO OTAC

Izvor: Kurir, 11.Feb.2011, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTOGODIŠNJE BLIZNAKINJE UBIO OTAC

ŽENEVA - Prelepe šestogodišnje bliznakinje Alesija i Livija Šep najverovatnije nisu više žive. Ubio ih je rođeni otac Matijas Šep, a to je potvrdio oproštajnim pismom koje je ostavio pre no što je okončao vlastiti život bacivši se pod voz.

Švajcarac Šep je ćerke, koje su sa majkom Italijankom Irinom Lućidi Šep (44) živele u Švajcarskoj, oteo 30. januara. Posle masovne potrage u kojima su učestvovali policajci Švajcarske, Italije i Francuske, ali i Interpol, devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nisu pronađene. Policija je pronašla samo Matijasov automobil, ali već je bilo kasno - on se već bio bacio pod voz.

"Bliznakinje počivaju u miru i nisu patile, nećeš ih više videti", napisao je Matijas (44) u dva oproštajna pisma koje je poslao majci devojčica Irini, piše italijanska Republika. Irina je pisma primila u četvrtak ujutro. Šep je jedno pismo poslao iz italijanskog grada Serinjola, a drugo iz francuskog Tulona.

Pošto je oteo devojčice, Šep je s njima iz Švajcarske prvo otišao u Francusku pa u Italiju gde se i bacio pod voz. Devojčice su poslednji put viđene sa ocem na trajektu koji je išao iz Marseja na Korziku. Sumnja se da je otac ćerke bacio s trajekta u more.

Švajcarski tabloid Blik piše da je Šep otmicu i samoubistvo dugo planirao. Na internetu je tražio podatke o oružju, otrovu i samoubistvu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarska: Bliznakinje ubio otac?

Izvor: B92, 11.Feb.2011

Ženeva -- Švajcarska policija pretpostavlja da je šestogodišnje bliznakinje, za kojima se danima traga, najverovatnije usmrtio njihov otac...Devojčice je pre dve sedmice oteo otac, švajcarski državljanin Matijas Šep (43), koji se ubio bacivši se pod voz na jugu Italije...Neposredno pred smrt...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.