SEKS DVA DOLARA Muslimani iz Kazahstana imaju bizaran predlog

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS DVA DOLARA Muslimani iz Kazahstana imaju bizaran predlog

Murat Telibekov, lider Muslimanske zajednice u Kazahstanu, ima jedan veoma neobičan predlog koji je uputio vlastima svoje zemlje.

Naime, Telibekov se zalaže da se u Kazahstanu uvede porez na seks.

Prema predloženom zakonu, svaka osoba venčana u džamiji seks bi plaćala dva dolara, dok bi za one u građanskom braku ta globa bila 50 centi skuplja.

Seksualne avanture u spavaćoj sobi, koje Telibakov naziva „nekonvencionalnim seksom“, predstavljale bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << luksuznije zadovoljstvo, pošto bi Kazahstanci za to morali da izdvoje 18 američkih dolara, dok bi homoseksualni odnos koštao 10 zelenih novčanica.

Specijalne policijske jedinice imale bi pravo da upadaju u kuće bez naloga u bilo kom trenutku kako bi mogle da sprovode ovaj zakon.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predlog da se uvede porez na seks u Kazahstanu

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2015, 11:31

Murat Telibekov, lider Muslimanske zajednice u Kazahstanu, ima jedan veoma neobičan predlog koji je uputio vlastima svoje zemlje...Naime, Telibekov se zalaže da se u Kazahstanu uvede porez na seks. Prema predloženom zakonu, svaka osoba venčana u džamiji seks bi plaćala dva dolara, dok bi za one...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.