SEKIROM UBIO ČETIRI ŽENE I PET DEVOJČICA: Napravio masakr jer ga je ostavila supruga

Izvor: S media, 04.Apr.2013, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKIROM UBIO ČETIRI ŽENE I PET DEVOJČICA: Napravio masakr jer ga je ostavila supruga

Indijac Pandu Nagezija ubio je četiri žene i pet devojčica u selu Beratoli, saopštila je indijska policija.

Ovaj Indijac bio je u nervnom rastrojstvu nakon što ga je napustila supruga.

Policijski zvaničnik Sing Daroh rekao je francuskoj novinskoj agenciji AFP da je Nagezija (35) sekirom ubio devet ženskih osoba u selu Beratoli u indijskoj državi Čatizgar.

Prema njegovim riječima, žrtve su pet devojčica između dve i devet godina, 25-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << žena i tri žene starije od 60 godina.

"Optuženi je prvo napao 25-godišnju ženu i njeno dete, potom je redom krenuo u napad na komšije. Sve ukazuje na to da je nervno bio rastrojen nakon što ga je supruga napustila", rekao je Daroh.

Napadi na žene u Indiji privukli su veću pažnju javnosti od decembra, kada je jednu 23-godišnju studentkinju brutalno silovalo šest muškaraca u autobusu u Nju Delhiju.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.