Izvor: Blic, 03.Jan.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDMA ŽRTVA STRAHOVITOG SUDARA KOD NIŠA Preminuo još jedan povređeni putnik iz "autobusa smrti"

Putnik V.Đ. (65) koji je bio teško povređen u sudaru autobusa i voza u Donjem Međurovu 21. decembra, preminuo je 2. januara u Kliničkom centru u Nišu uprkos svim naporima niških lekara da se izbore za njegov život. On je sedma žrtva teške saobraćajne nesreće u kojoj su povređena još 32 putnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedma žrtva nesreće kod Niša

Izvor: RTS, 03.Jan.2019

V.Đ. (65), koji je teško povređen krajem decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu preminuo je noćas u niškoj bolnici, i to je sedma žrtva nesreće kod Niša. . Nakon višednevne borbe lekara...

Nastavak na RTS...

UHAPŠEN VOZAČ "AUTOBUSA SMRTI" Pravda se da je pogledao na prelazu da li ide voz, snimci sa kamera ga DEMANTUJU

Izvor: Blic, 03.Jan.2019

Vozač "Niš ekspresovog" autobusa smrti M. Z. (31) u kojem je nakon sudara sa vozom na prelazu u Donjem Međurovu poginulo sedam, a povređena još 32 putnika, salušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.